Blog

Van de grootste evenementen tot het feest van je vereniging

Soepele service, daar staan we voor bij Mijnetickets.nl. Of je nu een eenmalig feest organiseert voor jouw vereniging óf wekelijks de deuren opent voor honderden bezoekers. Onze ticketshop is eenvoudig in gebruik en het dashboard geeft overzicht. Mijnetickets.nl is er voor iedere organisator.

In 2016 hebben we Mijnetickets.nl opgericht met het idee dat ticketverkoop makkelijker moet kunnen. Want als organisator wil je gewoon alles zelf in de hand hebben. Bij het organiseren van een evenement moet je al zoveel regelen, dan wil je dat een ticketservice gewoon makkelijk is. 

Uitbetalen wanneer jij wilt

Wat ‘zelf in de hand hebben’ precies inhoudt? Bijvoorbeeld dat je zelf kunt kiezen wanneer je geld van tickets op jouw rekening uitbetaald. Wij vinden dat niet meer dan logisch, het is immers jouw geld. Juist voor kleine evenementen is dit een uitkomst. Met het geld dat al binnen is, kunnen namelijk weer investeringen worden gedaan. Als je niet iedere week of maand een feest organiseert is dit essentieel. Het is dan ook de reden dat veel verenigingen hun tickets verkopen via Mijnetickets.nl. Denk aan een feest bij een voetbalvereniging, een toernooi bij een schaakclub of een carnavalsfeest van de plaatselijke vereniging. 

Niet alleen de shop

Uiteraard zorgen we ervoor dat er een professionele ticketshop staat, maar daarnaast bieden we een overzichtelijk dashboard. Hierin zie je alle statistieken van het evenement in één oogopslag. Natuurlijk vind je hier het aantal verkochte tickets, maar het is ook de plek waar je makkelijk tickets kunt toewijzen aan artiesten, familie en vrienden én VIP-gasten. En we gaan graag een stap verder. Voor iedere organisator zorgen we voor een passend toegangssysteem. Voor grotere evenementen leveren we kosteloos professionele handscanners. Is internet op jouw locatie lastig? Dan richten we een lokaal netwerk op. Heb je een iets kleiner evenement gepland? Dan kunnen tickets gescand worden via telefoons. Onze applicatie is op elke smartphone te installeren. Zowel geprinte tickets als een kaartje op een telefoonscherm zorgen voor een geldige ‘bliep’. 

Op maat

Kortom, Mijnetickets.nl is er voor iedere partij. We zoeken altijd naar een oplossing die bij jouw evenement past. Heb je een toepassing nodig die nog niet op onze website staat? We denken graag met je mee om het te verwezenlijken. Neem gerust contact met ons op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mocht je onverhoopt toch nog hulp nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het perfecte podium voor de verkoop van jouw tickets. Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw bezoekers.

webdesign: gbvdm.nl
Kijk ook eens naar mijnepay.nl.
Sneller bestellen, sneller betalen met één apparaat!