Mogelijkheden

Hét gebruiksvriendelijke dashboard voor jouw evenement

Jouw evenement in één oogopslag. Ons dashboard is de plek om alles in goede banen te leiden. Bepaal de prijzen van je tickets, zie hoeveel tickets er verkocht zijn en maak VIP-tickets voor jouw relaties aan.

Tickets

In het dashboard maak je eenvoudig tickets aan. Bepaal de prijzen, verkooptijden en natuurlijk de lay-out van je tickets. Ook geldigheid en verkooplimieten zijn via het dashboard te regelen. Daarnaast kun je VIP-tickets aanmaken voor bijvoorbeeld artiesten of sponsoren. Via de ticketshop kun je ook vouchers verkopen die bezoekers kunnen inwisselen voor bijvoorbeeld munten, parkeertickets of merchandise. 

Bestellingen

Iedere bestelling is in het dashboard terug te vinden. Zo zie je niet alleen hoeveel bestellingen er zijn gedaan, je kunt ook snel zaken aanpassen als er iets is misgegaan. Heeft iemand een verkeerd mailadres ingevoerd? Zoek op naam, bestelnummer of woonplaats om de bestelling snel terug te vinden. 

Statistieken

Bezoekersaantallen zijn interessant. Maar het is nog veel mooier als je ook daadwerkelijk iets van je bezoekers weet. Wie zijn we, waar komen ze vandaan en hoe oud zijn ze? Daar kun je immers goed op inspelen. Ook kun je in de statistieken terugvinden wanneer de tickets werden verkocht, hoeveel bestellingen er zijn gedaan en hoe laat bezoekers binnenkwamen. 

Uitnodigingen

Al een volgend evenement gepland?  Nodig mensen makkelijk en snel uit met een mail. Deze mail geeft direct toegang tot je ticketshop. Zijn jouw bezoekers nog enthousiast over het evenement dat ze net hebben bezocht? Dan is de kans natuurlijk erg groot dat ze weer een ticket bestellen. Ook kun je jouw bezoekers een speciale code bieden waarmee ze als eerste kaarten kunnen bemachtigen. 

Kortingscodes

Wil je korting geven? Via het dashboard maak je eenvoudig een kortingscode aan. Dat kan zowel een bepaald bedrag als een percentage zijn. Daarnaast kun je aangeven hoe vaak een bepaalde code gebruikt mag worden. 

Personaliseren

Jouw eigen huisstijlkleuren, logo, afbeeldingen of CSS-styling. In ons dashboard bepaal je hoe jouw tickets en de ticketshop eruit moeten zien. Zo geef je bezoekers al voor ze aanwezig zijn de beleving mee van jouw evenement. Daarnaast schrijf je (gepersonaliseerde) mails voor je bezoekers of stel je de velden voor jouw formulieren samen. Wil je daar liever niet over nadenken? Natuurlijk hebben wij ook het een en ander voor je ingevuld.

Bezoekers informeren

Je bezoekers snel op de hoogte brengen van een wijziging, ook dat kan via het dashboard. Je verstuurt een mailtje met één druk op de knop naar alle ticketkopers. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mocht je onverhoopt toch nog hulp nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het perfecte podium voor de verkoop van jouw tickets. Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw bezoekers.

webdesign: gbvdm.nl
Kijk ook eens naar mijnepay.nl.
Sneller bestellen, sneller betalen met één apparaat!