Mogelijkheden

Dashboard

In ons dashboard beheer je eenvoudig al je evenementen in één overzicht. Maak tickets aan, bekijk bestellingen, verstuur gasttickets naar artiesten en blijf in contact met je bezoekers.

Tickets

Maak eenvoudig tickets aan voor je ticketshop. Bepaal de prijzen, verkooptijden, de lay-out van je ticket, de geldigheid en verkooplimieten. Ook kun je gasttickets aanmaken om gratis te versturen naar bepaalde bezoekers zoals artiesten of sponsoren. Of maak vouchers aan die bezoekers kunnen inwisselen voor bijvoorbeeld munten, parkeertickets of merchandise.

Bestellingen

Altijd een handig overzicht van alle geplaatste bestellingen. Zoek op naam, bestelnummer of woonplaats om snel bestellingen terug te vinden. Heeft iemand een verkeerd e-mailadres ingevuld? Pas het aan en verstuur opnieuw. 

Statistieken

Altijd een duidelijk overzicht van al je bezoekers. Wie zijn ze, waar komen ze vandaan, hoe oud zijn ze? Maar ook inzicht in de ticketverkoop en toegang van je evenement. Wanneer werden er tickets verkocht, hoeveel is er verkocht en hoe laat kwamen je bezoekers binnen? Na afloop van je evenement is eenvoudig te zien welke bezoekers geweest zijn en wie niet op is komen dagen. Ga voor meer informatie naar de informatiepagina over de statistieken.

Uitnodigingen

Nodig mensen makkelijk en snel uit voor je volgende evenement door ze een e-mail te sturen met directe toegang tot je webshop. Of geef ze een speciale code waardoor ze als eerste tickets kunnen bemachtigen.

Kortingscodes

Korting geven? Maak dan eenvoudig een kortingscode aan voor een bepaald bedrag of percentage. Je kunt ook aangeven hoe vaak de desbetreffende kortingscode gebruikt mag worden.

Personaliseren

Personaliseer je ticketshop met je eigen (bedrijfs-) kleuren of logo, afbeeldingen of zelfs je eigen CSS styling. Schrijf zelf de teksten voor de e-mails die je naar je bezoekers wilt sturen of maak zelf de velden aan die ingevuld moeten worden tijdens de bestelling. Liever uit handen geven? Wij kunnen het natuurlijk ook voor je doen! 

Bezoekers informeren

Je bezoekers informeren over een belangrijke wijziging? Verstuur een mailtje met één druk op de knop naar al je bezoekers