Mogelijkheden

Statistieken

Wij bieden verschillende analysetools om de verkoop en toegang van je evenement mee te monitoren. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht en beschik je over waardevolle informatie. 

Verkoop

Altijd direct en helder inzicht in je verkoopcijfers en omzet. Hoeveel tickets zijn er besteld en wanneer zijn ze gekocht? Vergelijk deze gegevens eenvoudig met de statistiek van je vorige evenementen.

Bezoekers

Wie waren de mensen die je tickets kochten? Waar komen ze vandaan, welke leeftijd hebben ze en wanneer kochten ze een ticket? Was het je doelgroep of juist helemaal niet? Waardevolle informatie om te gebruiken bij je marketingstrategie en de organisatie van je volgende evenement!

Tijdens en na het evenement

Realtime inzicht in de bezoekersstromen. Hoeveel bezoekers zijn er al binnen, hoeveel verwacht je er nog? Welke ingang wordt het meest gebruikt en op welke tijden is het druk? 


Na afloop van het evenement krijg je een volledig overzicht van het verloop van het evenement. Data die ook goed te gebruiken is bij de terreinindeling van je volgende evenement.