Mogelijkheden

Verbeter jouw evenement met onze statistieken

Jouw evenement monitoren. Of het nu gaat om de verkoop, de toegangscontrole of het aantal bezoekers. Via de statistieken van mijnetickets.nl is alles inzichtelijk. Je beschikt altijd over waardevolle informatie.

Verkoop

De omzet en verkoopcijfers. Daar ben jij natuurlijk veel mee bezig. Wanneer zijn de tickets besteld en hoeveel tickets worden er gemiddeld per persoon verkocht? De statistieken van mijnetickets.nl zijn eenvoudig in te zien én te vergelijken met eerdere evenementen die je georganiseerd hebt.

Bezoekers

Het aantal verkochte tickets zien is leuk, maar we kunnen je nog veel meer vertellen. Namelijk waar je bezoekers vandaan komen, welke leeftijd ze hebben en wanneer ze precies hun ticket kochten. Was dat na die ene succesvolle post op social media? Of juist toen je korting gaf? Hoe dan ook geven de statistieken waardevolle informatie die je kunt gebruiken in je marketingstrategie én bij de organisatie van het volgende evenement. 

Tijdens en na het evenement

Wanneer staan de bezoekers eigenlijk exact aan de toegangspoort? En hoeveel bezoekers zijn er nog niet gearriveerd? Mijnetickets.nl geeft je realtime inzicht in de bezoekersstromen. Zo weet je bijvoorbeeld welke ingang het meest wordt gebruikt en op welke tijden het druk is. 

Na afloop van het evenement krijg je een volledig overzicht van het verloop. Deze data kun je goed gebruiken voor de terreinindeling van je volgende evenement. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mocht je onverhoopt toch nog hulp nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het perfecte podium voor de verkoop van jouw tickets. Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw bezoekers.

webdesign: gbvdm.nl
Kijk ook eens naar mijnepay.nl.
Sneller bestellen, sneller betalen met één apparaat!