Mogelijkheden

Toegangscontrole

Als dan de dag van je evenement eenmaal aangebroken is, is niets belangrijker dan een zorgeloze en snelle toegangscontrole. Voor elk evenement hebben wij een passende oplossing. Van scannen met je mobiel tot een (offline) lokaal netwerk met professionele handscanners.

Kleine evenementen

Voor kleine evenementen bieden we onze scan-app aan die zowel geschikt is voor iOS- als voor  Android toestellen. Inloggen gebeurt eenvoudig met een gebruikersnaam en wachtwoord. Natuurlijk kun je ook medewerkers toegang geven tot de app met een pincode. 

Een internetverbinding is een vereiste maar een kleine internet storing is geen probleem! De scan-app heeft altijd toegang tot reeds verkochte tickets. Scan je een ticket zonder dat er verbinding is? Dan synchroniseert de app dit automatisch zodra de verbinding weer terug is.

Grote evenementen

Voor grote evenementen bieden we kosteloos professionele handscanners aan. Deze werken op WiFi of 4G. Geen of slecht internet op het terrein? Geen probleem, wij hebben hiervoor verschillende oplossingen: van straalzenders tot een compleet on- of offline lokaal WiFi-netwerk zodat je zelfs zonder internet de tickets kunt controleren. 

Inzicht

Altijd realtime inzicht in de gescande tickets en het ticketbeheer. Achteraf kun je eenvoudig inzien wat de drukke momenten waren, wie er geweest zijn en welke bezoekers juist ontbraken. 

Verloop van bezoekers
Verloop van bezoekers