Mogelijkheden

Soepele toegangs-controle voorkomt lange wachtrijen

Bezoekers die staan te popelen voor jouw evenement. Daar word je blij van. Maar dan is het nog wel zaak om ze een beetje gestroomlijnd het terrein op te krijgen. Met onze toegangscontrole verloopt alles soepel.

Kleine evenementen

Voor kleine evenementen tot 2000 bezoekers bieden we je een scan-app die zowel geschikt is voor iOS- als voor Androidtoestellen. Je kunt eenvoudig inloggen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Medewerkers krijgen eenvoudig toegang tot de app met een pincode. Voor deze toegangscontrole is internetverbinding een vereiste. Toch is een kleine storing geen probleem. De scan-app heeft namelijk altijd toegang tot alle verkochte tickets. Scan je een ticket, maar heb je op dat moment geen verbinding? De app synchroniseert automatisch als je wel weer online bent.

Grote evenementen

Voor grote evenementen bieden we kosteloos professionele handscanners aan. Deze werken op WiFi of 4G. Is er op het terrein van jouw evenement geen of slecht internet? Daarvoor hebben we verschillende oplossingen. Van straalzenders tot een compleet on- of offline lokaal WiFi-netwerk. Zo kun je zelfs zonder onlineverbinding iedereen soepel toelaten.

Scan & Pay: naadloze toegang en betaling met één apparaat!

Met onze geavanceerde scanners bieden we niet alleen de mogelijkheid om snel en efficiënt tickets te controleren, maar ook om als pin-kassa te fungeren voor directe toegang. Voor gasten die geen tickets online hebben gekocht, bieden we een naadloze oplossing. Onze scanners kunnen direct betalingen accepteren, waardoor bezoekers zonder voorafgaande reservering toch snel en gemakkelijk toegang krijgen tot het evenement. Dit biedt niet alleen extra flexibiliteit voor de bezoekers, maar zorgt er ook voor dat de toegangsprocedure soepel verloopt, zonder lange wachtrijen of oponthoud. Bovendien wordt elke transactie digitaal geregistreerd, waardoor een nauwkeurig overzicht wordt geboden van de toegangsverkopen en de financiële transacties, wat bijdraagt aan een gestroomlijnde administratie en veiligheid.

Inzicht

Met ons dashboard heb je altijd realtime inzicht in de gescande tickets en het ticketbeheer. Je kunt dus inzien wat de drukke momenten zijn en daarop inspelen. Ook kun je achteraf concluderen welke bezoekers juist ontbraken.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mocht je onverhoopt toch nog hulp nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het perfecte podium voor de verkoop van jouw tickets. Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw bezoekers.

webdesign: gbvdm.nl
Kijk ook eens naar mijnepay.nl.
Sneller bestellen, sneller betalen met één apparaat!