Mogelijkheden

Integraties

De mogelijkheden van je ticketshop zijn uit te breiden! Wij beschikken over verschillende koppelingen met externe applicaties. Je bepaalt zelf welke koppeling gemaakt wordt. We lichten ze hieronder toe. 

Mailchimp

Mailchimp is een online tool om nieuwsbrieven sturen naar je klanten.

Koppel eenvoudig je Mailchimp-account aan je ticketshop. Bezoekers van je ticketshop kunnen vervolgens zelf aangeven of ze jouw nieuwsbrief willen ontvangen. Je kunt per evenement bepalen wat voor nieuwsbrief ze ontvangen.

Campaign Monitor

Een andere tool voor e-mail marketing is Campaign Monitor. Ook jouw Campaign Monitor-account koppel je makkelijk met je ticketshop zodat bezoekers zich eenvoudig aanmelden voor een nieuwsbrief tijdens het bestelproces. 

Ticketswap

Op Ticketswap koop en verkoop je betrouwbaar en eenvoudig tweedehands tickets voor evenementen. Doordat wij een officiële partner van Ticketswap zijn, zijn kopers op Ticketswap zeker van een geldige ticket. Klik hier voor meer informatie over Ticketswap.

In2event

In2Event is een gebruiksvriendelijk projectmanagementsysteem dat speciaal is ontwikkeld voor de evenementenindustrie en dat taken zoals budgettering, planning, accreditaties, programmering, marketing, artiestenbehandeling en alle andere backstage-gerelateerde activiteiten automatiseert en digitaliseert. Het kan worden gebruikt voor pre-productie, coördinatie op de showdagen en de evaluatie achteraf.

Facebook (pixel)

De Facebook-pixel is een analysetool waarmee je de effectiviteit van je advertenties kunt meten en inzicht kunt krijgen in de acties die mensen uitvoeren in je webshop. Ook zorgt de tool ervoor dat de advertentie wordt weergegeven aan de juiste mensen.

Google Tag Manager

Google Tag Manager is een tagbeheersysteem waarmee je snel en eenvoudig trackingcodes en gerelateerde codefragmenten, die gezamenlijk tags worden genoemd, op je ticketshop kunt updaten.