Blog

Mijnetickets.nl: van beurzen tot busvervoer

De meeste mensen kennen ons van grote festivals of evenementen. We verzorgen de kaartverkoop van evenementen als Zomerfeesten de Hoeve, het Strawberry Fields Festival en Military Boekelo. Maar we doen meer. Veel meer. Wist je bijvoorbeeld dat je kaarten voor de bus kunt verkopen via mijnetickets.nl?

In 2016 werd mijnetickets.nl opgericht met het idee: ticketverkoop moet makkelijker kunnen. Onze visie? Overzicht voor organisatoren, zelf dingen in de hand hebben en zoveel mogelijk via één platform kunnen regelen. Daarom proberen we altijd te blijven vernieuwen en zoveel mogelijk opties te bieden.

Bus- en taxivervoer

Dat bij een evenement veel komt kijken, weten we bij mijnetickets.nl als geen ander. Een van die aspecten is het vervoer. Want hoe komen bezoekers op hun plek van bestemming? Daarom bieden we organisatoren de mogelijkheden om ook bus-, taxi- of parkeertickets via onze ticketshop te verkopen. Er zijn zelfs vervoersorganisaties die zelfstandig via mijnetickets.nl kaarten verkopen naar diverse bestemmingen. Ook voor deze partijen zijn we er graag. 

Beurzen en theatervoorstellingen

Natuurlijk zijn we er voor je als je een groot festival organiseert, maar ook bij kleinere evenementen is mijnetickets.nl dé partij. Want ook al is je evenement misschien kleiner, je wilt het wel gewoon goed geregeld hebben. We verzorgen dan ook de ticketverkoop voor vele verenigingen, beurzen en film- of theatervoorstellingen. Wil je bij jouw evenementen stoelen aanbieden? We kunnen tijdens de ticketverkoop placering aanbieden, zo kunnen gasten zelf kiezen welke stoel ze boeken. En wil je als vereniging verschillende prijzen hanteren voor leden en niet-leden? Ook dat is bij ons mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden

Zoals we al zeiden, we proberen het iedere organisator makkelijk te maken. Wil jij jouw tickets via mijnetickets.nl verkopen, maar mis je toch een optie? Neem gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en bekijken hoe we je van dienst kunnen zijn. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mocht je onverhoopt toch nog hulp nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het perfecte podium voor de verkoop van jouw tickets. Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw bezoekers.

webdesign: gbvdm.nl
Kijk ook eens naar mijnepay.nl.
Sneller bestellen, sneller betalen met één apparaat!