Blog

Innoveren doen we samen bij mijnetickets.nl

Bij mijnetickets.nl maken we het jou als organisator van een evenement graag zo makkelijk mogelijk. Daarom vind je in ons dashboard alle data in een handig overzicht. Je hebt zelf de controle over allerlei opties en de uitbetaling van jouw inkomsten. En achter de schermen blijven we innoveren om het jou nog makkelijker te maken.

Ons idee voor Mijnetickets.nl was ooit: ticketverkoop moet makkelijker kunnen. En daar werken we nog steeds iedere dag aan. Wij willen er namelijk voor zorgen dat jij zoveel mogelijk via één platform kunt regelen. Daarom regel je makkelijk een webshop via ons platform, vind je al allerlei statistieken in ons dashboard en hebben we al diverse opties toegevoegd. 

Extra opties

In het dashboard kun je makkelijk koppelingen maken met bijvoorbeeld Mailchimp en je eigen socialmediakanalen. Zo is duidelijk te zien waar de bezoekers in jouw webshop vandaan komen. Heeft die ene socialmediapost of nieuwsbrief gewerkt? Daarnaast wordt achter de schermen gewerkt aan een eigen nieuwsbriefmodule. Handig, want hiermee kun je bijvoorbeeld alle bezoekers van jouw vorige evenement met één druk op de knop informeren over het volgende evenement. Of je brengt ze makkelijk op de hoogte van een wegopbreking, waarschuwing of extra actie. 

We denken graag met je mee

Mis jij iets in ons platform? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We denken graag met je mee over oplossingen. Iedere dag blijven we bezig met het verbeteren van ons platform en daar kan jij ons ook bij helpen. Samen brengen we Mijnetickets.nl naar een nog hoger niveau. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

Mocht je onverhoopt toch nog hulp nodig hebben of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het perfecte podium voor de verkoop van jouw tickets. Gebruiksvriendelijk voor jou én jouw bezoekers.

webdesign: gbvdm.nl
Kijk ook eens naar mijnepay.nl.
Sneller bestellen, sneller betalen met één apparaat!